Welkom! Ik ben Chantal.

Waarschijnlijk heeft iemand die je vertrouwt mijn naam genoemd, of ben je misschien online een van mijn foto’s, citaten of artikelen tegengekomen. Welk pad je ook heeft gebracht, ik ben blij dat je hier bent.

Met de Aardemoeder heb ik een plek gecreëerd die mij keer op keer voedt, inspireert en verbindt. In haar overvloed is zij ook voor jou vol met magische bronnen, ideeën en energieën die je kunnen helpen je leven te veranderen.

App of bel mij!

the only constant is change

In times of Change, One listens to Mother earth.

Passie voor Mens en Natuur

Psychosociaal  Therapeut

Ik ben gediplomeerd psychosociaal therapeut, en coach, en daarom bekend met meerdere benaderingen en technieken. Ik hecht veel waarde aan groei en ontwikkeling.

Als psychosociaal therapeut ben ik vrij van het gebruik van evidence-based protocollen daar waar bijvoorbeeld een GZ-psycholoog of psychotherapeut dat wel moet. Hierdoor kan ik maatwerk bieden en integratief werken om aan specifieke behoeften van jou tegemoet te komen.

Priesteres

Ik leef volgens het ritme van de seizoenen samen met de cyclus van zon en maan. Ik vier het leven door het betekenis geven aan het leven door het vieren van de verschillende
jaarfeesten. Maak van dagelijkse
gebeurtenissen betekenis volle momenten door gebruik van rituele. De grote gebeurtenissen in het leven maak ik tot bijzondere momenten door het vieren van deze momenten in een ritueel of ceremonie.

Moeder

Ik als aardemoeder zorg, voed en inspireer. Ik ben brenger van geborgenheid en support. Als een moeder die je laat zijn, zonder iets te hoeven, moeten of doen. Gewoon zijn. Iemand waar je even tegen aan kunt leunen, even uit mag rusten en je daarmee uit de hectiek van alledag haalt.

Over mij

Ik ken de verhalen van de schaduw omdat ik van hulpverlener zelf cliënt werd.

Als psychosociaal therapeut geloof ik niet in ziekte maar in een uiting van een gebeurtenissen die traumatisch zijn geweest.

Ik kan goed luisteren, ik zoek altijd de verdieping, de diepere lagen van een issue.

Ik houd van goede en lekkere cappucino. Zo neem ik op vakantie mijn eigen koffie met melkopschuimer mee.

Ik ben graag in de natuur. In de vroege ochtend wanneer de wereld nog slaapt, wandel ik graag in het bos.

Ik ben creatief, ik heb oog voor detail en houd er van om schoonheid te brengen.

Wielwerk

Als psychosociaal therapeut wil ik graag een bijzondere techniek met je delen die ik regelmatig gebruik in mijn praktijk: de Wielwerk methode. Deze methode heeft de kracht om diepgaande verandering en persoonlijke groei teweeg te brengen, en ik zie keer op keer de transformatieve mogelijkheden die het biedt.

Met deze methode richt ik me op het verkennen en herstellen van de verschillende aspecten van ons leven, die we als “wielen” kunnen zien. Deze wielen vertegenwoordigen onze emoties, gedachten, relaties, gezondheid, werk en spiritualiteit. Elke wiel speelt een essentiële rol in ons welzijn en geluk, maar soms kunnen ze uit balans raken, waardoor we vastlopen in belemmerende patronen en overtuigingen.

Door middel van de Wielwerk methode help ik je de diepere oorzaken van deze disbalans te onderzoeken. Samen gaan we op een reis van zelfontdekking, waarbij ik gebruik maak van verschillende krachtige technieken. Als psychosociaal therapeut zie ik dagelijks de impact van de Wielwerk methode op mijn cliënten. Het stelt hen in staat om diepgaande veranderingen in hun leven aan te brengen. Ze ervaren een groter gevoel van eigenwaarde, verbeterde relaties, emotioneel welzijn en een hogere mate van voldoening in hun werk en persoonlijke leven. De Wielwerk methode biedt een holistische benadering van persoonlijke groei, waarbij we alle aspecten van ons leven integreren en harmonie creëren.

Als je worstelt met emotionele blokkades, zelftwijfel, stress, relatieproblemen of een verlangen hebt naar meer vervulling in je leven, dan kan de Wielwerk methode een waardevol instrument zijn in jouw transformatieproces. Samen kunnen we werken aan het herstellen van balans en het vrijmaken van jouw volledige potentieel.

Als therapeut ben ik er om je te gidsen op deze reis naar persoonlijke groei en innerlijke transformatie. Ik nodig je uit om de methode te ontdekken en te ervaren hoe het jou kan ondersteunen op je pad naar een leven van evenwicht, voldoening en authentieke zelfexpressie.

 • Ontwikkelingspsychologie
 • Chakrapsychologie
 • NLP-technieken en -interventies
 • Regressietherapie
 • Reïncarnatietherapie
 • Hypnotherapie
 • Gestalttherapie
 • Systemisch werken (familieopstellingen)
 • Secundaire traumatisering
 • Lichaamswerk
 • Innerlijk kind werk
 • Intuïtieve ontwikkeling
Hernieuw je energie

Een moment voor jou

Vier het samen

Ceremonie