Ervaar de overvloed van alles wat de Aarde ons te Geven heeft.

Tijd om thuis te komen bij jezelf.

De deuren van het Aardehuis zijn open; om te vieren, te verbinden en verblijven.

“Wat een fijne plek! De Aardemoeder was er helemaal voor mij, ze was betrokken, afgestemd, liefdevol, terugkoppelend, en ruimte latend. Ik heb weer hernieuwde energie.”

”Jouw warme ontvangst maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde. Genieten van een heerlijke maaltijd waarin je samen met mij mijn vraag onderzocht en van verschillende kanten bekeek. De sessie daarna was verbluffend. In korte tijd werd duidelijk waar ik in mezelf in conflict was. Je hebt me handvatten gegeven om hier eerste stappen te zetten naar verandering. Dankbaar 🙏🏻

“Zorgzaam, Liefdevol, Begripvol, Doortastend, Zacht doch Direct, dat zijn de eerste woorden die bij mij naar voren komen als ik terugkijk naar het stukje WielWerk bij Chantal. Verwelkomd met open armen in een prachtige fijne veilige ruimte werd ik ontvangen. De sessie ging zorgvuldig de diepte in. En daarna? Nee, Chantal laat je niet zomaar naar huis gaan! Gevoed met heerlijk aardend eten, warm hart, heldere ogen en een lach ging ik weer op weg naar huis …”

Désirée L‘Abée, Over de Spiegelsessie

de kleine details

Heb je nog andere wensen, verlangens of vragen? Neem dan contact met mij op.

Ja. De Aardemoeder heeft deze plek gecreëerd speciaal voor vrouwen zodat zij kunnen thuiskomen bij zichzelf. Haar deuren zijn open om te vieren, verbinden en te verblijven. Voor speciale momenten, nieuwe herinneringen of diepe uitademingen. Deze momenten beleef je alleen of samen met anderen. Wanneer je graag met je kinderen een bezoek brengt bij de Aardemoeder dan zijn zij van harte welkom. Kinderen zijn welkom wanneer de liefdevolle zorg en aandacht door de verzorgster gegeven zal blijven. Neem wel alle benodigde spullen van thuis mee.

Na de reservering zal krijg je een mail met daarin een overzicht met de spullen die je nodig hebt om te vieren, te verbinden of te verblijven.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en (di) eetwensen. De Aardemoeder kookt vegetarisch en met producten van het seizoen. Geef je (di)eetwensen aan ons door!

Wanneer jij komt verblijven bij de Aardemoeder dan ben je welkom om 13u en nemen we afscheid op de laatste dag van je vertrek om 11u.

Wanneer je komt vieren bij de Aardemoeder dan zullen wij in overleg met elkaar een tijd afspreken wanneer de viering begint en wanneer we afscheid van elkaar nemen.

Wanneer je komt voor een spiegelsessie bij de Aardemoeder zullen wij in overleg de afspraken plannen.

Thuis bij de Aardemoeder is aan de Lindenlaan 17 in Vinkel.
Vinkel is een klein dorp op 10 minuten rijden van het mooie en gezellige Den Bosch.
Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats voor het Aardehuis.
Kom je met een groter gezelschap dan kun je de auto gratis parkeren op de parkeerplaats van de kerk aan de Lindenlaan 26 in Vinkel. Het is vanaf de parkeerplaats 2 minuten lopen naar de Aardemoeder.

Kom je met openbaarvervoer dan kun je gebruik maken van www.9292.nl voor je reisadvies op maat.

Contact

Hoe kan de Aardemoeder je helpen? Laat het ons weten.

Voornaam

Achternaam

Email*

Onderwerp

Hoe kan de Aardemoeder je helpen?