Jouw zelfhelend vermogen brengt je genezing en groei.

Zelfbewustzijn, zelfbevrijding en een diepere verbinding met eigen ziel of spirituele essentie. Ervaar de kracht van Soulhealing, een diepgaande vorm van healing die werkt op alle lagen van je wezen: fysiek, emotioneel, energetisch en mentaal.

Tijd om te ontwaken en activeren

Soulhealing is werken met energie, intentie en spirituele principes om genezing en transformatie te bevorderen. Het doel is om harmonie, afstemming en vitaliteit te herstellen op meerdere niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De essentie ligt in het erkennen en aanpakken van onderliggende energetische en spirituele onbalans of blokkades.

Deze kunnen bijdragen aan fysieke of emotionele klachten. Soulhealing streeft ernaar om niet-stromende energie te laten vrijkomen, en de stroom van positieve energie te ondersteunen. Zo gids ik je op weg naar heelheid en welzijn.

Een Soulhealing sessie duurt 60 tot 90 minuten.

Zo kun je deze krachtige helende techniek en de transformerende effecten ervan volledig ervaren.

Je kunt kiezen voor één sessie of meerdere sessies. Voor een diepte transformatie raad ik een Soulhealing Journey aan, bestaande uit 5 sessies, waarvan de eerste sessie een uitgebreide anamnese is. Tijdens een Journey zullen we elkaar eens in de twee weken ontmoeten, zodat je volledig kunt profiteren van de helende kracht van Soulhealing.

Het verloop van een Soulhealing sessie

Ik luister naar je klachten en stel je daarover gerichte vragen. Je klachten kunnen fysiek, psychisch, emotioneel of zelfs spiritueel zijn.

Soulhealing omvat diverse technieken, zoals magnetic healing, radiatory healing, emotioneel lichaamswerk, ademwerk, rebirthing en reading. Tijdens de anamnese bespreek ik welke techniek het meest geschikt is voor de specifieke klachten die je ervaart.

Je gaat gekleed op je rug op de behandeltafel liggen. Ik zorg voor een fijne omgeving. Een kussentje onder je hoofd en knieën. Een zachte deken over je heen. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf toestemming geven om te mogen ontspannen.

Daarna sluit je je ogen. We openen het energieveld van healing waar ik het instrument ben waar de helende energie doorheen mag stroomt. Tijdens de sessies worden technieken intuïtief gecombineerd.

Ik voel/kijk waar en hoe ik je klachten waarneem gerelateerd aan een point of friction.

Je kan mijn handen op je lijf voelen, vaak zacht en soms ook stevig maar altijd liefdevol. Ik maak gebruik van klanken, drums, Goshi Bell of andere instrumenten.

Met zachte aanraking en dankzeggen haal ik je weer terug en nemen we ruim de tijd om je ervaring te integreren.

Ik herinner je om het komende uur even niets te eten of drinken en de rest van de dag tijd te nemen voor jezelf. 

Na 3 dagen hebben we via de mail nog contact over je ervaringen van de sessie.

Your Healing starts here

Soulhealing Sessie

55,-/ sessie
  • 1 sessie
  • 75-90 minuten
  • Nazorg

Soulhealing Journey

269,-/de gehele journey
  • Voor een diepte transformatie
  • 1 uitgebreide anamnese + 4 sessies
  • Intensief traject
  • 1x per 2 weken
  • Nazorg

*Soulhealing is geen vervanging voor medische behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor medische aandoeningen.

Boek een sessie

Laat je e-mail achter, en ik neem contact met je op.

Voornaam

Achternaam

Email*

Onderwerp

Hoe kan de Aardemoeder je helpen?