Shadows can not see themselves in the mirror of the sun.

Op een afgestemd moment kun je samen met een gediplomeerd psychosociaal therapeut een spiegelreis maken. Op deze manier werk je samen tijdens de spiegelsessie doelgericht aan een onderdeel in jouw leven waar beweging mag komen..

Er is moed nodig om in je eigen spiegel te kijken.

Lef en durf om aan te kijken wat je echt wil veranderen.

Het is een avontuur vol gedachten, emotie, uitdaging en overwinningen.

Ik ben jouw gids en raadgeefster tijdens deze innerlijke reis.

De natuur draagt alle wijsheid in zich. Zij geeft je openheid, overvloed, volharding, stroming, én passie.

Tijdens de spiegelsessie leer je hoe je met de kracht van de natuur in balans kunt komen; fysiek, energiek en emotioneel.

Veelgestelde vragen

Mijn sessies laten je zien waarom je uit balans bent en hoe je weer in je natuurlijke ritme weer balans kunt komen. Het gewenste aantal sessies verschilt per persoon. De tijd die het nodig heeft om blijvend veranderingen en nieuwe rituelen of patronen in je leven te brengen is voor ieder mens verschillend.
Ik heb de volledige bereidheid om je gids te zijn gedurende je innerlijke reis. De afspraken plannen we in overleg en vinden elke 2 weken plaatst in mijn praktijk het aarde huis. De innerlijke reis met de spiegelgesprekken zijn gemiddeld 3 tot 8 gesprekken.

Tijdens een spiegel reis is het belangrijk dat je een coach , raadgeeftser of gids zoekt die
bij je past. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren, ik zoek altijd de verdieping, de diepere lagen van het probleem. Daar waar  het is gestopt met stromen, daar waar het ongemakkelijk is of pijn doet. Daar heb je moed, lef en durf voor nodig. Ik ben gedreven en gepassioneerd ga op zoek naar het mooie in jou. Ik ben zorgzaam en zorgvuldig. Want als je echt wil  veranderen dan wil ik je daar graag in ondersteunen en begeleiden. 

Een kennismakingsgesprek is dan ook bedoeld om te kijken of er een klik is tussen jou en mij. Voel je vrij om open en eerlijk naar jezelf te kunnen zijn of ik deze persoon voor jou ben. Want wanneer jij eerlijk bent naar jezelf dan zal je de sleutels vinden waarna je opzoek bent. Ook ik zal je laten weten in alle eerlijkheid of ik de juiste gids ben voor jou. Wanneer ik dat niet ben dan wil ik met je meedenken wie misschien voor jou reis je eventueel beter kan begeleiden.

In het Aardehuis aan de Lindenlaan in Vinkel. Een spiegelgesprek duurt 60 tot 75 minuten en kost € 65,- per sessie voor particulieren. €85 euro voor bedrijven.

Vergoeding door verzekering

Op dit moment is ‘Coaching’ nog niet bij iedere ziektekostenverzekeraar opgenomen in het basispakket. Heb je een aanvullende verzekering dan vergoeden een aantal verzekeraars de kosten (gedeeltelijk). Je kunt contact opnemen met jouw verzekeraar en hier navraag naar doen. 

Vergoeding door werkgever

Vaak vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten bij re-integratie, verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Vergoeding via de belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten -inclusief de BTW- wellicht aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op het op peil houden of verbeteren van kennis en persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers en ZZP’ers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Na iedere sessie betaal je contant.
Na het gesprek ontvang je van mij een digitale factuur per email.

Afspraken dienen uiterlijk één dag van te voren afgezegd te worden per WhatsApp, e-mail of sms. Voor
afspraken afgezegd minder dan 24 uur van tevoren, om welke reden dan ook, ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.

Een intake soulcoaching sessie van 75 minuten kost 105 euro wanneer deze wordt geboekt via een bedrijf of werkgever. De sessies via jouw bedrijf of werkgever bedragen de 95 euro voor 75 minuten.

Kom thuis bij jezelf

Intake

90/ sessie
  • Intake gesprek van 75 minuten
  • Persoonlijk Soulcoaching plan
  • Verduidelijken hulpvraag en doel

1 sessie

75/ sessie
  • 1-op-1 sessie van 75 minuten
  • Holistisch plan van aanpak
  • Methodieken & technieken als ‘medicijn’ in het proces
  • Persoonlijke raadgeefster en gids tijds het gehele traject
  • Natuur als inspiratiebron

Ja! Ik durf!

Laat je e-mail achter, en wij nemen contact met je op.

Voornaam

Achternaam

Email*

Onderwerp

Hoe kan de Aardemoeder je helpen?