Werkwijze

Ik gebruik de natuur als spiegel in mijn sessies met jou. Ze richten zich op de natuurlijke stroom van het leven. Zij draagt alle wijsheid met haar.

Je kijkt in de spiegel en je ziet dat je niet lekker in je vel zit en wel wat hulp kan gebruiken.

Je kijkt in de spiegel en je ziet dat je het even niet meer weet.

Je kijkt in de spiegel en je ziet van welk gedrag je nu echt af wil omdat je steeds in dezelfde valkuil stapt.

Je kijkt in de spiegel en je ziet dat je onzekerheid je belemmert om te doen waar je echt naar verlangt.

Je kijkt in de spiegel en ziet hoe angstig, boos, teleurgesteld en verdrietig je bent.

Want de wijsheid van de spiegel laat je zien dat je het graag anders wil in je leven.

Ben je moe van het worstelen met gevoelens van onzekerheid en een gebrek aan eigenwaarde? Merk je dat je gevangen zit in een negatieve spiraal van zelfkritiek en zelftwijfel? Of misschien deal je met angst, depressie of stemmingswisselingen die je dagelijks leven beïnvloeden en je geluk belemmeren. Misschien hebben (grote) levensgebeurtenissen en trauma’s je geraakt, en verlang je ernaar om deze ervaringen te verwerken en te helen.

Misschien bevind je je op een punt waarop je niet meer weet hoe je moet omgaan met stress en spanning, en droom je ervan om te leren ontspannen of te herstellen van een burn-out. Je hebt het gevoel dat je levensenergie is uitgeput, en verlangt naar die ‘spark’.

Als je jezelf in een of meer van deze situaties herkent, dan kan een sessie de juiste keuze voor jou zijn. Een sessie biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin we samen werken aan het transformeren van deze blokkades in je leven. Door middel van verschillende technieken en persoonlijke begeleiding, zal een sessie je helpen om diepere lagen van zelfacceptatie, heling en groei te bereiken.

Dus, als je klaar bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan en te werken aan het herstel van je innerlijke balans, twijfel dan niet langer. Boek een sessie en begin je reis naar een leven vol veerkracht, innerlijke vrede en hernieuwde levensenergie. Je verdient het om in je kracht te staan en de beste versie van jezelf te zijn!

de Kern

Tijdens de eerste sessie leren we elkaar kennen in het Aardehuis, en komen we samen tot de kern. Ik kijk naar jou als mens als geheel. Ergens in je natuurlijke stroom is er iets vastgelopen.

Waar blokkeer jij in het leven, en waar wil je weer kunnen stromen? Wat is daar voor nodig?

Samen creëren we een holistisch plan van aanpak.

Innerlijke reis

Hierna gids en begeleid ik je tijdens jouw innerlijke reis, waar deze ook mag gaan. Hierbij maak ik gebruik van de Wielwerk-methode, waar je onder andere in aanraking komt met energie, trance, meditatie, visualisatie, transactionele analyse, representatie systemen, NLP, en IRT.

Samen

Tijdens de sessies zal duidelijk worden hoe je jouw natuurlijke balans kan vinden. De tijd die het nodig heeft om blijvende verandering en nieuwe rituelen of patronen in je leven in te brengen is voor ieder mens verschillend. Ik ben er voor iedere stap die je neemt.

If It doesn’t challenge, it doesn’t change.

Voornaam

Achternaam

Email*

Onderwerp

Hoe kan de Aardemoeder je helpen?