• Onder de MeiMaan sta je in een Cirkel met Zusters, met priesteressen van Ooit, op een magische plek in Avalon…om ons heen is het stil…donker… We openen de Mist en reizen door de Sluiers naar Avalon. Het is één van de langere dagen in het Jaar. De Natuur hier is volop in groei en bloei: de eerste rozen ontluiken, de geur van Meidoorn is bedwelmend en de AppelBloesem en Vlier zijn overal waar je kijkt.
  • De Hohe Weissner, met de Kitzenkammer en de EisQuelle, een bijzonder VrouwenKruiden-Labyrinth en het HolleTeich; en natuurlijk de Poort van de Externsteine. Het Landschap van Vrouw Holle is diep transformerend. Ze laat je dwalen op alle lagen. Chantal en Karin zijn je Gidsen; Zij kennen delen van Haar Wegen en altijd weer verrast Zij ook ons.
  • De geschiedenis van vrouwencirkels gaat terug naar de traditie in inheemse culturen waarbij de vrouwen als ze menstrueerden samen kwamen in de zogenoemde Rode Tent. Op die momenten wisselden ze ‘vrouwendingen’ uit en bespraken de dingen des levens. Het was een moment van herbronnen. Waarbij de generaties ook van elkaar leerden en elkaar inspireerden. Het is aangetoond dat vrouwen in een cirkel een grote hoeveelheid oxytocine aanmaken. Oxytocine wordt ook wel het ‘knuffelhormoon’ genoemd en laat ons lichaam ontspannen en tot rust komen. Tijdens de SelfCareCirkel is er per avond telkens een SelfCare-thema waar we samen in zullen duiken. De avond in de cirkel is heilige tijd, helemaal voor jouw en voor elkaar. In de cirkel zullen we onze gedachtes met elkaar delen in de vorm van Sacred Listening. Dit wil zeggen dat jouw woorden heilig en veilig zijn. Door middel van meditatie, visualisatie, creatie of nog anders zullen Chantal en Kim de avond vormgeven.
  • De Baarmoeder ~ HartConnectie… The Sacred path of love. Dit is de poort die we gaan openen tijdens deze bijzondere reis. De kruiden en de Cacao zijn de plantmedicijnen die ons gaan ondersteunen tijdens het openen van deze heilige connectie. We gaan de weg vrij maken zodat de energie tussen onze baarmoeder en ons hart weer kan gaan stromen. We combineren de kracht van Yoni Stomen en de Magie van een CacaoCeremonie tijdens deze bijzondere dag. We sluiten af met een heerlijke soep. De eindtijd van 17:00uur is een indicatie. Tijdens de Yoni Stoom Sessie ben je niet naakt. Je zit gekleed, maar zonder onderbroek, gehuld in een warme deken op de stoomkruk. Het is praktisch om bijvoorbeeld een jurk of ruim vallende rok aan te doen. De workshop wordt gegeven door Kim Bell (Kruidengeneeskundige, Hormoonspecialist en Priesteres) en Chantal van den Bogaert (Psychotherapeut, SoulHealer en Priesteres). Meer informatie over de fijne locatie het AardeHuis vind je hier.
Ga naar de bovenkant